Milence- ANFK Černý Uhlí (1:0) 6:1

ANFK v sestavě: Qrul, Mike, Johny, Papy, Petr, Venca, Táclav, Julek, Šimon

K jednomu z nejtěžších utkání v sezoně jsme přijeli do Milenců, kde jsme se měli střetnout s místními borci a nováčky soutěže, kteří však sídlí na špici ligové tabulky. Před zaplněnou tribunou domácích fandů nebyla na velkém travnatém hřišti o motivaci nouze. Poprvé se letos v uhelném dresu představil také Julek, dosud zužovaný bolavým kolenem. Domácí se sešli v maximálním možném počtu, a jak se později ukázalo, vzhledem k velikosti hřiště asi dobře věděli proč.

Do utkání jsme vstoupili bez zbytečného respektu a hýřili jsme pohybem po celém hřišti. S tímto přístupem měli domácí hráči místy problémy a když už se jim podařilo přejít střed hřiště, zpravidla narazili na jistou obranu, která ve složení Petr, Mike a Papy hrála až na výjimky výborně celý zápas. Několik dobrých zákroků na začátku utkání předvedl i brankář Venca, ale žádná z šancí domácích nebyla vyložená. Z první takové však hráči Milenců hned udeřili, když dal Petr po autu domácích jednomu z jejich útočníků dostatek prostoru na střelu a i následnou dorážku, při které už byl Venca v bráně bezmocný, 1:0. Inkasovaný gól nás ale nezlomil a aktivní hrou jsme soupeři nedávali dostatek prostoru pro efektivní útočné výpady. Domácí měli sice několik šancí, ale tu největší měl do poločasu na hlavě Julek, který si ideálně naběhl na Mikův roh a z metru poslal hlavou míč jen těsně nad levý růžek domácí brány. Gól z toho ale nepadl a stav 1:0 do poločasu vydržel.

Aktivní hru jsme si přenesli i do poločasu druhého a 5 min po jeho začátku jsme za ní byli odměněni vyrovnáním, když jeden z našich útočných výpadů zakončil Šimon přesnou přízemní střelou k tyči, 1:1. Domácí jako by se v této fázi hry hledali a měli problémy s našim aktivním pressingem. Do další šance Uhlí se v euforii po vyrovnávací brance řítili Šimon s Julkem, jejichž akci 2 na 1 překazil až skvělým zákrokem domácí gólman. Ten se následně vytáhl i při Johnyho pumelici, kterou jen stěží vytěsnil na roh. 15 minut před koncem jsme opět mohli jít do vedení, když Qrul krásným autem do prostoru našel před bránou nabíhajícího Johnyho, jehož střelu z voleje pod víko z metru zázračně reflexivně vyrazil gólman. To byl pravděpodobně zlomový okamžik utkání, jelikož hned z protiútoku udeřilo na druhé straně. Pohlednou akci domácích zakončil jejich útočník bombou k tyči a bylo to 2:1. Tato branka nás psychicky značně poznamenala a v kombinaci s docházejícími silami bylo, jak se říká, takřka hotovo. Vidina vzdalujících se bodů nás srazila do kolen a domácí se příležitosti chytili na výbornou. Ve snaze o vyrovnání jsme otevřeli obranu a domácí trestali každou příležitost. Za posledních 10 minut plus nastavení nám nasypali 5 branek, převážně po tom, co jsme vzadu propadli a následném přečíslení. Ten poslední padl v 5 minutě nastavení, které rozhodčí nesmyslně přidal a pečetil tak skóre na konečných 6:1.

I přes bojovný výkon s náznaky fotbalovosti v některých akcích jsme tak na kvalitního soupeře nestačili, avšak výsledek je vzhledem k obrazu hry velmi krutý. Kaňkou na celém utkání byl opět velmi špatný výkon rozhodčího z Camelu, který podobně prachbídně „pískal“ i naše úvodní utkání s Bidlem. Ten opět neudělal ze středové čáry za celý zápas ani krok, pískal do píšťalky snad jen při začátku a konci poločasů a nepotrestal ani zcela evidentní zbytečný zákrok na Papyho zezadu, který volal minimálně po žluté kartě.

 

Vloženo Neděle 30. 5. 2010 v 21.45 a je uloženo v kategorii Letní liga 2010, Zápasy. Můžete sledovat pomocí RSS 2.0. Můžete zanechat vzkaz nebo vložit zpětný odkaz na vaše webové stránky .

 

Žádné komentáře k “Milence- ANFK Černý Uhlí (1:0) 6:1”

 

Poslat odpověď

XHTML: Můžete použít tyto tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>