1 : 0 – Modrá nudle – ANFK Černý Uhlí KT !!! Novinka VIDEO !!!

Modrá nudle – ANFK Černý Uhlí KT = 1 : 0 (1 : 0) – 21.8.2009

ANFK v sestavě: Venca; Mike, Papy; Dan – Táclav, Johny – Rak; Qrul, Ondra

Ve druhém zápase fotbalového podzimu mělo ANFK jedinečnou ba unikátní příležitost přehoupnout se po letech výkonnostního živoření a strádání přes desetibodovou hranici. Tato nabídka vyhlížela více než lákavě a s přihlédnutím k předchozímu utkání, po kterém jsme měli nosánky lehce nahoru, jsme do zápasu vstupovali plni zdravého sebevědomí a odhodlání. Naším soupeřem byla tentokráte Modrá nudle, tým jenž má své nesporné kvality, leč v letošní sezóně je poněkud za očekáváním.

Úvod klání se nesl ve svižném kombinačním duchu a přinesl z naší strany i náznaky některých slibných šancí, nápadů a momentů. Soupeř hrozil pro změnu zejména přesnými vzdušnými pasy a dlouhými autovými vhazováními až do hloubi naší obrany. Zde se ukazovala jedna z našich zásadních slabin, a to sice problém pečlivě si pohlídat uvolňující se hráče soupeře. Naštěstí však několika drobných zaváhání naší obrany nedokázali soupeři náležitě využít.

Zajímavé okamihy přinesl závěr první půle. První krásnou situaci vymyslel a narýsoval Táclav, když se neunáhlil v rozehrávce, zavezl míč po lajně a pak milimetrovým pasem poslal do šance rozeběhnutého Dana. Gólman domácích Baštář však projevil svoji zkušenost, situaci přečetl a svižným vyběhnutím zmenšil střelecký prostor na minimum. V kombinaci s Danovým technickým uměním se pak nelze divit, že míč skončil pouze  v jeho náručí. Další šanci k otevření skóre měl Johny poté, co se míč ze skrumáže ve vápně odrazil k jeho nohám a před ním zívala takřka prázdná svatyně. Skákavý míč ale netrefil ideálně a poslal ho jen nad soupeřovu branku.

O několik málo chvil později rozlítila zdánlivě nevinná situace, kdy rozhodčí přiřknul našemu týmu sporné autové vhazování, Jirku Špačka st. natolik, že si vysloužil žlutou kartu. Zkušenější hráči ANFK již v této chvíli tušili, že je zle… Obavy nebyly neopodstatněné a místo abychom využili přesilové hry v náš prospěch, hanebně jsme inkasovali po neuhlídání sbíhajícího hráče. Gól takříkajíc do šatny nás právě nerozveselil, ale pro druhou půli jsme byli plni přesvědčení, že s tímto nepříznivým výsledkem něco uděláme.

Druhé dějství nepřineslo příliš zajímavých momentů, náš útok nebyl schopen vytvořit jakoukoliv kreativnější situaci, která by dokázala překvapit dobře bránící protihráče a naopak soupeř se nikam nehrnul, dobře si vědom faktu, že jednobrankové vítězství k zisku třech bodů bohatě postačuje. Za zmínku stojí snad jen nastřelená tyč naší branky, která byla výsledkem jednoho z ojedinělých pokusů soupeře. Ve věci našich střeleckých pokusů není mnoho co psát – nebyly prakticky žádné. Nemastný neslaný druhý poločas logicky nepřinesl žádnou změnu, takže Modrá nudle je o tři body bohatší a hráči ANFK mohou dále snít o překročení magické desetibodové hranice.

Závěrem lze shrnout naši hru jako velmi línou a bez účinného forčekingu ve fázi bez míče a pomalou, nekreativní, bez pohybu a hloupou ve fázi s míčem. Aby nekončil tento komentář až tak pochmurně, je třeba uznat, že v ojedinělých situacích, kdy jsme byli ochotni hrát fotbal, jsme předvedli několik zajímavých momentů, což nám budiž inspirací do dalších klání. Za individuální výkon zaslouží uznání Rak, protože se jako jediný z našich útočníků nebojí míče a dokonce ani soupeře a svým napadáním dokázal soupeři mnohdy přidělat vrásku na čele (nemluvě o jeho přínosu v oblasti mimoherní…).

Komentář: Dan

0: 1 – Divadlo snů – ANFK Černý Uhlí KT Více videí od skupiny ANFK Černý Uhlí Klatovy .

 

Vloženo Neděle 16. 8. 2009 v 22.29 a je uloženo v kategorii Letní liga 2009, Zápasy. Můžete sledovat pomocí RSS 2.0. Můžete zanechat vzkaz nebo vložit zpětný odkaz na vaše webové stránky .

 

8 komentáře k “1 : 0 – Modrá nudle – ANFK Černý Uhlí KT !!! Novinka VIDEO !!!”

  1. ach, tu individualni pochvalu jsem si dokonce poslechl i pred nastoupenou jednotkou a nejradsi bych si dal za ramecek 😉

    Vložil rak - 29. 8. 2009 v 20.49

  2. mne se to videjko nespusti 🙁

    Vložil vena m. - 1. 9. 2009 v 11.07

  3. Předposlední video a komentátor Byrot… „Hezky, ta měla voči“ 😀

    Vložil Dan - 1. 9. 2009 v 14.24

  4. jojo v tom stejnym videu jeste komentuje konec “ individualni prace tyvole krasa“ 🙂

    Vložil mike-kt - 1. 9. 2009 v 16.20

  5. to předposlední video je celkově hodně dobrý 🙂

    Vložil Qrul - 2. 9. 2009 v 8.10

  6. taky mi to nejde pustit :/

    Vložil johny - 2. 9. 2009 v 10.42

  7. Johny: Protože to nějakým záhadným způsobem jde pustit jen na Firefoxu… takže zahoď IE a dej tam pořádný prohlížeč… 😉

    Vložil Mára - 2. 9. 2009 v 14.54

  8. a nemuzete to dat nejak aby to slo i na IE?

    Vložil vena m. - 6. 9. 2009 v 20.56

 

Poslat odpověď

XHTML: Můžete použít tyto tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>